onsdag den 23. maj 2018

Koldskålsis

Koldskålsis til de varme sommerdage.

Jeg elsker is og har tidligere lavet forskellige hjemmelavede is, som du kan finde opskrifterne på her: Opskrifter på is, (kunne da egentlig være jeg skulle lave min rabarber is igen), men desværre får jeg lavet det alt for sjældent, da jeg er alt for god til at fylde vores fryser. Mon der sidder andre med samme problem?

Som I allerede ved gør jeg alt for at undgå madspild og det var egentlig derfor jeg fik lavet de her koldskåls is. Konsistensen kunne godt være bedre, men de er lavet af resterne fra min koldskålsmousse, som kom i min sommerkage og smagen er rigtig god, så det opvejer det. Jeg havde simpelthen forregnet mig og købt alt for meget fløde og selvom kærnemælk faktisk er den eneste form for mælk, som jeg kan lide at drikke, så blev det alligevel lysten til at forsøge mig med is, der vandt.


Ud af min portion fik jeg ca. 14 ispinde. Selvom jeg har en ismaskine blev det ispindene, der kom i brug, da børnene så nemt kan få en is i varmen.

Koldskålsis:
2 hele past. æg
 ½ dl glukosesirup
2 tsk vaniljesukker
3 dl kærnemælk
Skal fra ½ øko citron
Saft fra 1 citron
2,5 dl fløde

Pisk æg og glukosesirup hvidt og luftigt.

Tilsæt vaniljesukker, kærnemælk, citronskal og citron saft.

Pisk fløden til flødeskum og vend det i.

Hæld massen i en ismaskine eller kom den i dine forme til ispinde.

Frys 1 døgn og server. Pynt eventuelt med smeltet chokolade og knuste marcipan kammerjunker.
Opskrift: Opskrift: 


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com