onsdag den 18. april 2018

Rugbrødsmüsli uden sukker

Rugbrødsmüsli uden sukker er den perfekte løsning, når du skal have brugt de kedelige endeskiver.

Efter jeg har forsøgt mig med mit eget hjemmebagte rugbrød, måtte jeg indse at de der endeskiver altså ender som hengemte og kedelige skiver, som ikke bliver spist. Da jeg altid gerne vil finde måder at sikre mig, at alt vores mad bliver spist, måtte de derfor kunne bruges fornuftigt. Det kom der en lækker rugbrødsmüsli uden sukker ud af.



Rugbrødsmüsli uden sukker

200 g rugbrød
2 dadler
3 dl havregryn
1 dl hakkede mandler
2 spsk usødet kakao
1,5 dl kogende vand
2 spsk honning

Kom rugbrød og dadler i en blender og blend det til en smuldret masse.

Kom massen i en bradepande og tilsæt havregryn, hakkede mandler og kakao.

Kog vandet og opløs honningen i vandet.

Kom honning vandet over resten i bradepanden og bland det godt sammen.

Varm ovnen til 180 grader varmluft og rist blandingen i 10 minutter. Vend blandingen og sæt den ind i yderligere 5 min. Det gøres to gange mere. Så blandingen får ialt 25 minutter.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com