onsdag den 7. marts 2018

Minnie og Mickey Mouse - temafest

Det der med temafester er noget man enten synes er super sjovt eller også total skørt. Vi er vilde med det og har også i vores kollegie dage arrangeret alverdens temaer. Når det som her er en temafest for børn er det med at huske på, hvad der lige optager dem nu og her, for de skal også synes det er sjovt. Så kan mor nok så meget gerne ville være kreativ. Hvis ikke børnene er med på temaet ryger det sjove altså bare.

Da børnene blev 2 og 4 år var jeg derfor på udkig efter noget de begge kunne finde genkendelse i. Jeg skal ærligt indrømme, at det meste af tiden herhjemme går med prinsesser, for storesøster er vild med dem og lillebror følger bare med. I stedet for at tage udgangspunkt i prinsesser valgte jeg i stedet at kigge på kendte figurer for dem. Amilia har været med inde og se Disney on Ice og de ser begge Mickeys klubhus på YouTube, så det var noget de begge kunne forholde sig til. Jeg kan samtidig godt se tiden er knap og selvom jeg gerne vil lave alverdens pynt, går et bare ikke. Til temafesten året før med Alice i Eventyrland -læs mere om det tema her Alice i Eventyrland - temafødselsdag havde der været for mange elementer, til at jeg selv kunne nå at nyde roen og hyggen ved at være kreativ. Nogen gange tager tingene bare længere tid, end man forventer. 

Jeg ville derfor prøve med et tema, hvor der ikke var så mange elementer i og se hvordan det fungerer. Udgangspunktet var derfor rød og sort, samt ører og hænder, hvilket både kom frem i borddækningen, kagerne og frugten. 

Du kan se meget mere til mine temafødselsdage og vejledninger lige her: Temafester
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com