lørdag den 10. marts 2018

Minnie og Mickey Mouse ører - DIY

Til børnenes Minnie og Mickey Mouse fødselsdag havde jeg lavet ører til alle gæster. Både som et sjovt indslag, men også fordi de skulle være en del af bordpynten.

Du kan læse meget mere om festen her: Minnie og Mickey Mouse - temafest og se mere fra vores temafester her: Temafester


Jeg havde bestilt røde middags tallerkener og sorte frokost tallerkener og så lagde jeg et par ører ovenpå. En hurtig og praktisk måde at få pynten i den helt rigtige stil.
Det skal du bruge:
Hårbøjler
Sort filt
Rød filt (evt. hvid maling, hvis du vil male cirkler på, som jeg har gjort)
Karton (farven er ligegyldig)
Lim (jeg brugte en hurtigtørrende flydende lim)

Først klippes en sort strimmel i samme længde, som hårbøjlen og 3 gange hårbøjlens tykkelse.

Ved de hårbøjler jeg havde købt blev det til et stykke sort filt på 39,5 cm x 1,5 cm (det var tynde metalbøjler).

Lim filten på bøjlerne ved at lime på midten af filten og sæt filten på bøjlerne for derefter at lime filten rundt op bøjlerne.

Klip 2 kartoncirkler med en diameter på 8 cm.

Lig de to kartoncirkler med 1 cm afstand og klip de sorte cirkler med en diameter der er 1 cm større end kartoncirklerne, altså ½ cm fra karton og ud til kanten af filt cirklerne. (find skabelon nederst i indlægget)

Lim karton cirklerne på filten og lim derefter hele kanten rundt på filten og saml de to cirkler, så der er en løkke på det ekstra stykke mellem cirklerne.

Træk filt cirklerne på hårbøjlerne og kom lim ind i løkkerne der hvor ørerne skal sidde og pres dem fast på bøjlen. Lad dem herefter tørre.


Sløjfen:

Klip den røde filt efter sløjeformen nederst i indlægget. Skabelonen skal være 30 cm lang.

Klip et mindre rødt stykke i 2 x 5 cm.

Lim de to sider sammen på midten af sløjfen og lim derefter den ene ende af det lille stykke fast bagpå sløjfen (der hvor samlingen kan ses). Fold det lille stykke rundt om bøjlen og lim den anden ende fast på sløjfen.Skabelon: Print den i A4 størrelse


Vi havde selvfølgelig også lavet invitation som Minnie og Mickey. Den kan du finde en vejledning på lige her: Minnie og Mickey Mouse Invitation - DIY


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com