tirsdag den 13. marts 2018

Minnie og Mickey Mouse - kager, frugt og boller

Minnie og Mickey Mouse - kager, frugt og boller.

Når vi holder fødselsdag hjemme hos os skal der også kage på bordet og selvfølgelig i tråd med temaet for festen. Da jeg havde valgt et simpelt design for bordpynten, ville jeg gerne holde kagerne i samme stil.

Du kan læse mere om vores valg af temafest lige her: Minnie og Mickey Mouse - temafest og du kan se mere fra vores forskellige temafester lige her: TemafestJeg startede oprindeligt min blog op som kageblog, hvilket vist også afspejler sig i kagerne til børnene. Efterhånden som tiden til at lave en masse store kager ikke har været der, er det gerne til børnenes fødselsdage at jeg slår mig løs.


De to Minnie og Mickey Mouse kager består af følgende:
Bunde - drømmekage og chokoladekage
Fyld - Jordbærmousse og chokolademousse
Smørcreme - IMBC
Overtræk og pynt - Renshaw fondantDe små cupcakes er lavet af chokoladekage med IMBC på toppen og ørerne er mini Oreos, som er del på midten. Sløjfen er lavet i fondant.Min mand havde lovet at stå for frugten og også her kom der ører med. Jeg synes det blev så fint med Mickey vandmelonen og børnene nødt at kunne spise lidt andet en den tunge kage. 


En anden lille sjov detalje var at vi havde givet bollerne ører. Det kan man selvfølgelig også bruge hvis der skal holdes en bamsefest eller andet i den stil.


Lav dine egne Minnie og Mickey Mouse invitationer: 


Lav dine egne Minnie og Mickey ører til gæsterne: 


Lav dine egne Minnie og Mickey handske servietholdere til bestik og servietter:
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com