fredag den 9. marts 2018

Minnie og Mickey Mouse invitation - DIY

Da jeg først havde fået idéen med Minnie og Mickey Mouse temafest, var det med at finde en god måde at få dem begge med i invitationen. Det blev derfor til denne fine fold ud invitation.

Du kan læse om mine tanker bag temaet her: Minnie og Mickey Mouse - temafestPå de hvide cirkler står selve invitationen og ønskesedlen, som man så kan trække op af lommen og læse.For at lave dine egne invitationer skal du bruge følgende:
Sort karton
Rødt karton
Gul karton
Hvidt papir
Lim
Skabelonen nederst i indlægget på A4

Først klipper du de enkelte dele ud. Den hvide cirkel skal ikke klippes ud af den sorte baggrund, men viser hvor papiret med invitations teksten sidder.

Fold de sorte Mickey hoveder, så de danner et enkelt hoved og kan åbnes som en bog.

Lim den røde halvcirkel på ved kun at lime i kanten af rundingen. Den skal danne en lomme som papiret med teksten kan komme ned i.

Lim de gule prikker på den ene side, som bliver til Mickey Mouse.

Lav de hvide prikker med en hulmaskine og det hvide papir. Lim dem på både sløjfe og Minnies lomme. Sæt sløjfen på cirklen, så den bliver hevet med op når tekstlappen tages ud af lommen. Sørg for det passer med teksten på cirklen, så du ikke skjuler teksten ved at lime sløjfen på.

På invitationen startede vi ud med: "Følg med ind i magiens verden når Minnie og Mickey inviterer til fødselsdagsfest...."


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com