mandag den 19. marts 2018

Broccoli kroketter

Broccoli kroketter til den lille sult eller som tilbehør til aftensmaden.Det kan godt være lidt svært at lokke min meget kræsne 3-årige til at smage på forskellige grønsager. Selvom han nogen gange kommer med i køkkenet og ser hvordan maden laves, er det ligesom om at når maden rammer bordet, så vil han ikke have det. Jeg forsøger derfor hele tiden at komme på nye og spændende måder at servere de lidt sværere ting på.

Denne gang blev det til en gang broccoli kroketter, som er super nemme at lave og de smager også godt. Sønnen var ikke vildt begejstret, men det går da fremad.

Broccoli kroketterne kan sagtens serveres som en snack i madpakken eller som tilbehør til aftensmaden. Samtidig er det også en nem måde at få brugt resten af din broccoli, så du ikke ender med at smide den ud.Jeg har tidligere forsøgt mig med blomkålsbrød og hvidkålspandekager og det fungerede rigtig fint. Samtidig er det rart med lidt nemt tilbehør i madpakken, når der skal være lidt andet end rugbrød.Opskriften på blomkålsbrød finder du her: Blomkålsbrød

Broccoli kroketter:
ca. 20 stk.

350 g broccoli
70 g revet ost
2 dl havregryn
3 små æg
½ tsk salt
1 spsk hakket persille

Kom broccoli i en foodprocessor og sørg for det er blendet godt.

Tilsæt ost og havregryn og blend det med.

Hvis ikke der er plads i din foodprocessor, så kom det over i en skål og tilsæt æggene, salt og hakket persille.

Rør det godt sammen til en ensartet masse. Den skal ikke være for klistret, men du skal kunne forme massen til kugler. Hvis den er for blød tilsæt lidt ekstra blendede havregryn.

Form massen til små kroketter eller kugler, kom dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft i 30 minutter.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com