onsdag den 14. februar 2018

Sushi-time

Reklame - jeg var igår inviteret til sushi arrangement hos Modo sushi i samarbejde med @fynskeinfluencers.

Jeg har været så heldig, at få lov at bruge en tirsdag aften med en masse søde Fynske Influencers mens vi samtidig smagte på lækker sushi og også selv fik lov at prøve kræfter med kunsten. Det er en kombi lige efter mit hjerte og jeg forsøgte at suge så meget viden til mig som muligt, for er der noget vi er blevet glade for herhjemme, så er det sushi.


Sushi er ikke noget jeg tidligere har forsøgt mig med, så jeg var meget spændt på at se hvordan man griber det an og høre mere om konceptet bag restauranten Modo sushi.

Modo Sushi er en lille restaurant med plads til 12 personer. Det er ikke de sædvanlige borde, men istedet for sidder du med udsigt direkte til tilberedningen af maden. Konceptet er rigtig hyggeligt og meget inspirerende. De arbejder meget med bæredygtighed og økologi. Fisken er fanget bæredygtigt og de forsøger at undgå madspild.

Jeg er vild med konceptet og deres vision, som er helt i tråd med den måde, som vi herhjemme ønsker at leve. Derfor var det spændende at høre om en restaurant, som bærer konceptet frem. Det er muligt at bestille take-away, hvor du vælger en bestemt menu, men vælger du at spise i restauranten er menukortet afskaffet og du skal være forberedt på en lækker innovativ oplevelse. Der bliver tænkt ud af boksen med fokus på smag og udseende.
Vi fik også selv lov at prøve, at komme bag disken og selvom det var lidt grænseoverskridende at skulle prøve nyt af mens andre står og kigger på, så synes jeg vi var en flok, som gav gode råd og inspirerede hinanden til at prøve tingene af.

Jeg fik lavet mig en fin urmaki med avokado og laks, som jeg selv synes jeg slap rimeligt afsted med, eftersom det var første gang jeg forsøge mig med at rulle sushi.

Pigerne bag Fynske Influencers @jeanettehardis og @rebeccabrincker.dk stod bag arrangementet og de skal have stor ros for en hyggelig og inspirerende aften. 
Share:

2 kommentarer:

  1. Det var bare så hyggeligt, du kunne komme med Bianca! <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var dejligt at jeg kunne komme med ❤ tak for en hyggelig aften.

      Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com