torsdag den 1. februar 2018

Meet-up med Fynske Influencers hos SpeltFar

Reklame - jeg var inviteret til at besøge Caféen SpeltFar af Fynske Influencers.Ingen hemmelighed at jeg som fuldtidsarbejdende mor til to små rødder, ikke kommer lige så meget ud og nyder min skønne by som jeg gerne ville og efter alt for lang tid med sygdom, trænger jeg til masser af nye input.

Masser af nye input var lige hvad jeg fik i søndags, da jeg sammen med andre søde influencers var forbi Caféen SpeltFar til et af de meet ups som kvinderne bag instagramprofilen @fynskeinfluencers, Jeanette (let's blog some shit) og Rebecca (Hjernestorm) står bag.Som blogger med en del år i baggagen, har jeg på mange områder stået meget alene. Bloggerverdenen har været en meget lukket verden, hvor man for det meste passede sig selv og blev mødt af alt for mange fordomme.

Det har derfor været en fed oplevelse at se de to skønne kvinder, få taget hul på denne lukkede verden og få den åbnet op både udadtil, i form af deres kæmpe arbejde i at arrangere disse møder, men også for os influerncers imellem, da vi nu får ansigt på hinanden og derfor bedre kan løfte i flok. For mig har det givet lysten til igen at bruge lidt ekstra tid på bloggen og samtidig nyder jeg at kunne finde sparring hos andre med samme interesse.

Dette meet up foregik hos Caféen SpeltFar. Det er en café i butikken, for den deler lokaler med The Organic Club i Brandts Passage i Odense. Det er ikke første gang jeg besøger butikken, men det er første gang jeg besøger den efter SpeltFar er kommet til.

Mit første besøg hos The Organic Club kan du læse om her: The Organic Club i Odense

Butikken bygger på bæredygtighed og genbrug i form af lækre bæredygtige produkter og genbrug igennem det kollektive klædeskab. Det koncept kan du læse meget mere om i mit tidligere indlæg.

Her passer SpeltFar perfekt ind. Det er lækker med lavet af økologiske produkter og det smager helt fantastisk. Jeg er vild med maden og stemningen.

Ud over lækker mad og mulighed for at kigge os lidt omkring i butikken, havde Jeanette og Rebecca taget lidt spørgsmål med, som gav os muligheden for at drøfte hvordan vi hjælper os selv og hinanden til at blive den influencer vi hver især gerne vil være.

Det var en utroligt spændende dag og jeg fik masser af gode ting med hjem. Ingen tvivl om, at det at man er åben over for hinanden og gerne vil løfte sammen, giver mulighed for at blive bedre som bloggere og influencers. Jeg glæder mig over, at der er kommet mere åbenhed til bloggerverdenen og ser frem til hvad det vil bringe med sig. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com