lørdag den 17. februar 2018

Bæredygtig hverdag

Reklame - jeg har modtaget produkt til test fra Suztain.com.

Ordet bærdygtighed er for mig et ord, der fylder mere og mere. Måske det er bevidstheden omkring det efter jeg har fået børn, eller måske det er den generelle tendens i samfundet, det er jeg ikke helt klar over. Jeg ved dog at det er noget der betyder mere og mere i vores hverdag.

Faktisk er bæredygtighed ikke et nyt begreb herhjemme, da jeg i mange år har haft fokus på at stoppe madspild. Du kan se opskrifter og idéer inden for det område lige her: Stop spild af mad. For mig er det vigtigt, at vi husker at udnytte de ressourcer vi har på bedst mulig måde og det er det bæredygtighed handler om.

Ubevidst har vi fået en mere bærdygtig tankegang herhjemme og det er ikke noget vildt eller stort projekt, men det er små tiltag, som gør at vi kan passe på vores miljø. Det er noget jeg vil komme meget mere ind på i et senere blogindlæg. Jeg har nemlig lavet en liste med ting vi gør, som faktisk er en ubevidst måde at tænke bæredygtigt.

Et bevidst bæredygtigt valg er dog brugen af et Ecoegg - det er et vaskeæg, som du bruger istedet for vaskemiddel og det kan bruges til 210 vaske. Du sparer derfor miljøet for omkring 10 plastdunke og samtidig er det allergi- og eksemvenligt.


Det sidste har stor betydning herhjemme, da min datters børne eksem desværre kan være rigtig slem, så alt hvad der kan skåne hendes hud skal afprøves.

At det samtidig er et billigt alternativ er kun en ekstra god grund til at prøve det af, for hvem vil ikke gerne kunne spare både miljøet for en masse plastik, men også penge til andre og sjovere formål.

Hvem kender ikke til bunkerne af vasketøj når der er børn i huset? Bedst som vasketøjskurven er tømt er der beskidt tøj igen. Jeg lod ægget komme på prøve, da jeg i sidste weekend havde stor vaskedag. Ikke mindre end 8 maskiner vask måtte ægget tage i træk. Det gik rigtig fint og jeg havde dejligt rent vasketøj bagefter.

Måden ægget virker på, er at du fylder det med mineral- og turmalinkugler og ligger det i maskinen sammen med vasketøjet. Her frigiver de mineralske kugler et effektivt lavtskummende vaskeskum, der gør tøjet rent uden skadelige kemikalier.

8 maskiner! vasker vi hver weekend, 
så det er altså et godt sted at starte. 

Når ægget tomt kan du købe refills og dermed spare miljøet for endnu mere plastik. En nem og hurtig løsning til at få lidt bæredygtighed ind i hverdagen.

Kunne du tænke dig at få lidt mere bæredygtighed ind i hverdagen, så kan jeg anbefale at kigge forbi Suztain.com, som har et stort udvalg af bæredygtige og socialt ansvarlige produkter. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com