mandag den 19. februar 2018

Banan chips fra Banana Joe

Reklame - vi har fået chipsne til at testsmage - meninger og holdninger er helt mine egne.

Det er ikke ret tit jeg kan lokke mindste på 3 år til at prøvesmage nye ting, men når det kommer til alt hvad der ligner slik og kage er han klar. Jeg var derfor lidt spændt på, hvad han ville sige til at prøve bananchipsne fra Banana Joe.


Jeg fik linet en smagstest op og var forberedt på lidt tilbageholdenhed, men det var bestemt ikke tilfældet. Begge børn var straks klar og selv de stærke Sriracha Chili chips blev godkendt. De syntes det var sjovt, at de selv kunne vælge og smage dem de bedst kunne lide.

Chipsne fås i 5 forskellige varianter, så der er noget for enhver smag.

De 5 smage består af: Havsalt, Sririacha Chili, Hickory BBQ, Thai Sweet Chili, Gruyére Cheese. Der er altså en god krydret variant til enhver smag. Selv har jeg favoritten Gruyére Cheese, da de har en dejlig, cremet nøddeagtig smag.

Lidt overordnede facts: Ingen transfedtsyrer, ingen smagsforstærkere, ingen konserveringsmidler, ingen GMO bananer, kun naturlige råvarer og så er de glutenfri.

Selv var jeg faktisk lidt skeptisk ved ordet banan chips, fordi jeg godt kunne frygte den der lidt tunge banansmag, som jeg oplever ved f.eks. tørrede bananer og den er jeg altså ikke ret vild med. Det var slet ikke tilfældet. De har ikke en gennemtrængende banan smag, men er milde og godt krydrede. Hvis du søger et alternativ til almindelige chips, så er det her det rette.

At de samtidig er glutenfrie og består af naturlige råvarer betyder også, at jeg hellere vil servere dem for børnene når de efterspørger chips til weekendhygge.

En pose indeholder 2 bananer, vejer 50 g og koster 13,95 kr.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com