søndag den 3. december 2017

1. søndag i advent - Gaven som giver varme

Så blev det første søndag i advent og som du kan læse her: klik klik har jeg lavet lidt ekstra forkælelse til nogle søde piger. Det er mødre, som ofte glemmer sig selv eller bare ikke rigtigt når så langt, så det har været vigtigt for mig at finde noget som er oplagt til lidt mig-tid / mor-tid.

Denne søndags pakke var et par ansigtsmasker til den trætte hud (den eneste af gaverne, som ikke er hjemmelavet) og en no-sew varmepude lavet i juletema.


Jeg kan sy lidt i hånden, men det er ikke min stærke side. Da jeg samtidig ofte fryser og derfor er afhængig af en varmepude, var det oplagt at lave en varmepude, som hurtigt og nemt kan give lidt ekstra varme mens ansigtsmasken giver ekstra fugt til huden.

No-sew varmepude - sådan gør du:
Det skal du bruge:
1 julesok
Grødris
Bomulds snor

Vask sokken, så den ikke har alle kemikalierne, som er i nyt tøj.

Hæld grødrisene i (jeg satte en tom toiletrulle i, så var det nemmere at få risene ned i sokken) tilføj ris til du synes der er nok i sokken. Den skal ikke stoppes for hårdt, da varmepuden gerne skulle kunne fordeles lidt, så den kan sættes bag ryggen i sofaen eller lune den ømme nakke.

Snør sokken til med bomulds snor og så har du en pude, som blot kræver 1 minut i mikroovnen.


Share:

1 kommentar:

  1. Varmesokken er genial 😊 Den holder længe på varmen, og kan lægge sig tæt om det sted der skal varmes... Er vild med den ❤

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com