tirsdag den 28. november 2017

Adventsgaver til veninderne eller julens vært/værtindegaver

I år startede julen tidligt herhjemme. Jeg har en veninde, som er rigtig god til at huske folk omkring hende og gerne laver søde hjemmelavede gaver i julen både til dagplejen, børnehaven eller andre der gør en forskel for hende i hverdagen. Det inspirerende mig til at sende lidt forkælelse ud til nogen, som jeg ved godt kunne bruge lidt ekstra forkælelse i den mørke tid.

Jeg måtte derfor i det kreative tænkehjørne, for det var vigtigt for mig at det var forkælelse, som samtidig gav varme og julestemning. Gaverne kan sagtens bruges som værtindegaver også og er ikke svære at lave og de er stort set allesammen hjemmelavede. Så følg med i min lille adventskalender og lad dig inspirere. Måske du finder noget, som passer perfekt til værten til årets julefrokost, juleklip eller småkagebagning.

Gaverne er pakket ind og klar til aflevering. Du kan følge med ved at trykke dig ind på bloggen hver søndag, hvor et indlæg med vejledning for søndagens gave er klar til at sende inspiration til dig.


Se alle mine kreative gaver lige her: Kreative gaver .
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com