tirsdag den 26. september 2017

Min søn er mørkeræd

- Indlægget er sponsoreret, men meninger og holdninger er helt mine egne. 

Vi er vist ikke de eneste forældre med børn, der ikke er ret glade for at det er helt mørkt, når de skal sove. Midt om natten har vi ikke det store problem, men når børnene skal puttes eller hvis lillebror vågner i løbet af, må vi ikke slukke lyset igen.

Jeg synes han er for lille til en sengelampe, da han sover meget uroligt og jeg derfor ikke er så glad for de der løsthængende ledninger. Samtidig har jeg ikke helt fidus til at han har en lampe lige ved, som han selv kan tænde og slukke. Ikke fordi han ikke må kunne tænde selv, men fordi det ville vække hans storesøster, som han deler værelse med.

Vi har derfor været på udkig efter en lampe, som kan stå lidt væk på en kommode og give tilpas lys, til at det ikke generer storesøster, men samtidig give nok lys til at lillebror er tryg ved at være i sin seng.Valget faldt på den søde uglelampe fra Zatler.dk. Begge børn synes den er super sej, fordi det er en ugle og vi kan selv vælge om den skal stå på kommoden eller hænges på væggen. Samtidig er den med batterier, så der er ikke nogen dumme ledninger, der skal tages højde for. Lampen er derfor også flytbar, hvis vi skulle få brug for den i et andet rum. Børnene har et legeværelse, som tages i brug, når vi har overnattende gæster, så det er dejligt at der nemt og hurtigt kan komme behageligt lys med i et andet rum.Vi slukker lampen når vi går i seng, men vågner lillebror i løbet af natten bliver den tændt igen uden at det vækker storesøster. På den måde får lillebror den ekstra tryghed han har brug for og vi får allesammen en bedre nattesøvn.

Lampen kommer i en fin æske med en lille besked fra Zatler.dk, hvor du samtidig får kontaktoplysninger, hvis der skulle være en forespørgsel til deres lamper eller andet man har brug for at få at få oplysninger om.Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com