mandag den 25. september 2017

Foredrag med Rufus Gifford - I was the Ambassador

- Billetten er sponsoreret af tikko.dk

Jeg var tidligere i år til foredrag med tikko.dk, hvor det var Chris MacDonald jeg havde æren af at opleve. Her fik jeg en genopdagelse af underholdningsværdien i foredrag og allerede der lovede jeg mig selv, at jeg skulle opleve flere foredrag fremadrettet. Jeg synes det er inspirerende at komme lidt ud og samtidig få lidt stof til eftertanke eller en andens synspunkt på interessante emner.

Derfor takkede jeg straks ja, da jeg i starten af september fik muligheden for ikke blot at besøge Odenses nye kongres- og kulturhus Odeon, men også muligheden for at høre foredraget "I was the Ambassador" med Rufus Gifford, tidligere amerikansk ambassadør.Mit indtryk af Rufus Gifford var allerede inden foredraget rigtig godt og jeg syntes han virkede som en meget sympatisk mand med ordet i sin magt.

- og det må jeg sige han levede op til.

Han formår at gøre et vigtigt embede som ambassadørposten forståelig og personlig i professionel stil og med et glimt i øjet. Samtidig giver han et indblik i hvordan han oplever det at være dansker og mødet med det danske samfund.

I foredraget berører han vigtige og svære emner, som især efter at Donald Trump blev valgt til præsident, fylder rigtig meget for de amerikanske samarbejdslande, herunder Danmark.


Har du mulighed for det kan jeg varmt anbefale at høre hans foredrag. Kig forbi tikkos hjemmeside og se hvornår han kommer forbi dig. Se listen her: klik klik

Selv glæder jeg mig allerede til mit næste foredrag. I fredags havde jeg nemlig fødselsdag og her lå en pakke med billetter til foredraget: "Til søs med Mikkel Beha". Jeg fulgte trofast Havanas rejse, så jeg glæder mig til at høre meget mere om livet til søs.

Share:

2 kommentarer:

  1. Det lyder som en fantastisk oplevelse og han er et af de mest inspirerende mennesker at lytte til... billetter til et af hans foredrag ligger ret højt på min ønskeliste!

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan jeg godt forstå. Han har en rigtig god måde at formidle sit budskab og et fedt drive.

      Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com