fredag den 21. juli 2017

Menu til sommerfest/frokost med skønne venner

For nogen uger siden holdt vi sommerfest for vennerne. Da vi allesammen har mindre børn blev det frokost der blev inviteret til og så satsede vi på godt vejr, så børnene kunne tumle i haven.

Maden skulle være let at gå til på selve dagen, da vi jo også gerne ville hygge med vennerne. Jeg havde derfor planlagt en menu, hvor det var grillen der var i fokus med buffet foran, så vi kunne stille alt klar og sludre med vennerne mens der blev grillet brød og kød dertil.

Vi var super heldige med vejret, både børn og voksne hyggede sig og menuen fik også stor ros, selvom den egentlig var ret simpel.Hvis I selv skulle få lyst til en sommermenu, som kræver lidt af grillmester, men ellers er klargjort inden gæsterne kommer får I menuen her. Jeg havde valgt at bage al brødet selv og havde også bagt lidt glutenfrie flutes til min veninde, som ikke tåler gluten.Salater:
Bønnesalat - opskriften kan findes her: klik klik
Kold kartoffelsalat - opskriften kan findes her: klik klik

Kød:
Te-marineret kylling - opskriften findes her: klik klik

Burger:
Diverse dressinger
Salat
Tomat
Agurk
Rødløg
Syltede agkurker
Bøffer
Hjemmebagte burgerboller - find opskriften her: klik klik

Hotdogs:
Diverse dressinger
Ristede løg
Pølser
Hjemmebagte pølsebrød - find opskriften her: klik klik

Ekstra: Glutenfrie flutes


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com