mandag den 12. juni 2017

Sommeren 2016 - "Det så virkelig ud til regn"

Når jeg tænker på vores sommerferie 2016, er der et ord der fylder ferien meget godt ud og det er REGNVEJR.


Ud af de 3 ugers sommerferie vi havde regnede det i Danmark de to uger vi var i Danmark og der var selvfølgelig høj sol herhjemme, den uge vi var på Mallorca.

Knap så fedt når man er husejer og havde satset på at få malet alt træværk udendørs.

Vi startede med at tage til Mallorca 1 uge i starten af juni og skulle så have været praktiske i uge 2 af vores ferie. Det blev til diverse indendørs nødløsninger, for hvad gør man med to små børn, som forventer ferie og frihed - herunder badebassin og trampolin.

Uge 3 skulle vi først holde i starten af juli måned og tænkte at vi da umuligt kunne være så uheldige igen, men som tiden nærmede sig så det mere og mere ud til regn.

Så da vi gik på ferie fredag, havde jeg fået nok. Mor her var ved at blive lidt mobset og synes faktisk ikke det var fair overfor børnene, for mit humør ville slet ikke komme i sommerstemning.

Jeg havde længe kigget på alle de smukke billeder fra Giethoorn i Holland, så jeg greb chancen og gik igang med at undersøge mulighederne. Skulle jeg holde ferie i regnvejr, skulle det i hvert fald ikke være hjemme, hvor det umalede træværk grinede af mig.


Sommerhuset i Giethoorn blev bestilt og mandag var bilen pakket med børn og alt hvad der hører til en længere køretur og en ferie hvor vi kunne forvente en del regn.

Det var vores første lange tur med børnene; Amilia på 3,5 år og Zander på 1,5 år. Der var ikke meget tid at tænke over faldgruberne ved sådan en lang køretur, så vi satsede bare på det gik og havde da sørget for at planlægge et længere stop i Bremen på vej derned.

Ifølge Krak tager turen derned 6 ½ time, så vi havde egentlig forventet at være fremme omkring aftensmadstid. Det blev dog noget senere, da vi endte ud i en del vejarbejde undervejs. Vi var derfor første fremme ca. 10 timer efter vi havde forladt vores hjem.

Overraskende nok var stoppet i Bremen det der var sværest for børnene. De kunne ikke rigtigt finde ud af at vi langt fra var fremme endnu. Selve køreturen gik over al forventning og det har givet os ro til at prøve igen.

I år forsøger vi os derfor med vores første campingferie. Det bliver en tur til Nord Toscana i mobile home. Om børnene kan huske hvordan det er at køre langt må tiden vise, men vi satser på at få solferie i år.

Sidder I derude med gode fif til stop undervejs, så giv endelig en kommentar i kommentarfeltet.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com