lørdag den 17. juni 2017

Giethoorn, Holland - Kør-selv ferie - Dag 2

Læs dag 1 her: klik klik

Tirsdag stod vi op til regnvejr. Zander hyggede sig gevaldigt ved at stå og kigge ud på ænderne som hyggede sig i det våde vejr og kanalerne lige uden for vores vinduer. Huset lå mellem to kanaler, så med vand til begge sider, var der nok meget godt vi ikke rendte en masse ind og ud. Selvom begge børn går til svømning ville jeg nødigt ud og fiske dem op af det kolde vand.


Vi besluttede derfor at vente med at se mere til Giethoorn og gik op til bilen for at køre til byen Almere, hvor jeg først fik købt lidt kagegrej i yndlingsbutikskæden Dee Leukstetaarten.

Derefter gik vi en tur i selve midtbyen, da det var holdt op med at regne.


Efter frokost tog vi videre til byen Naarden, som er et eksempel på et spansk stjernefort, komplet med befæstede mure og voldgraven, som giver byen sin karakteristiske stjerneform.


Naarden er en lille by med små historiske bygninger og masser af charme. Vi gik lidt rundt på volden og fik kigget lidt på byens hyggelige butikker.

Herefter begyndte det igen at regne, så vi tog turen tilbage til sommerhuset i Giethoorn. På vejen fik vi handlet lidt, så vi kunne være klar med nem aftensmad og få lavet madpakker til de næste dage. Alt er bare nemmere når maden til de to små er lige ved hånden.

Det blev derfor heller ikke tirsdag vi fik sejlet i Giethoorn.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com