fredag den 16. juni 2017

Giethoorn, Holland - Kør-selv ferie - Dag 1

Sidste år - sommeren 2016 blev en våd sommer for os. Det kan du læse meget mere om lige her: Klik klik, så da mor her havde mistet tålmodigheden med den danske sommer smuttede vi syd på. Ikke fordi det hjalp en masse på vejret, for så langt sydpå var det altså heller ikke, men så fik vi da oplevet lidt nyt. 

Jeg havde længe set de der "steder man bare må se" opslag diverse steder på nettet, så da vi gik på ferie fredag og kunne se frem til en uges ferie i regnvejr, blev det en hurtig beslutning og allerede mandag sad vi i bilen på vej mod Giethoorn - Hollands svar på Venedig. 


Da vi allerede hjemmefra var forberedt på en våd ferie, blev bilen pakket tæt, for med 2 små børn på 3,5 år og 1,5 år skal man ikke glemme regntøj, gummistøvler og masser af skiftetøj. 

På vejen ned havde vi planlagt et stop i Bremen, Tyskland og her fik vi reddet os nye gummistøvler til begge børn.  Vores stop bød nemlig på en tur i Waterfront, Bremen. Et center der var indehaver af en Primark. (Har du været i London kender du nok Primark, men ellers kan jeg fortælle at det er en skøn butik med tøj og interiør i H&M kvalitet, men meget lavere priser).

Så børnene var lykkelige ejere af nye gummistøvler. Elsa til Amilia og Spiderman til Zander.

Det skulle vise sig at være et fornuftigt træk, da det viste sig at der var hul i Zanders gummistøvler, hvilket godt kunne have været noget rigtigt skidt, når man vælger at bo i en kanalby omgivet af vand i 5 dage i regnvejr.

Vi ankom sent til Giethoorn, da turen på grund af vejarbejde undervejs var endt med at tage omkring 10 timer. Det betød at det var blevet tid til aftensmad, men først skulle vi finde vores sommerhus. 

Vores sene ankomst til Giethoorn og byens opbygning, betød at det var os forældre der fik tålmodigheden sat på en prøve. Trætte efter den lange tur med 2 veludhvilede børn og meget oppakning, herunder en klapvogn og en løbecykel, skulle vi parkere bilen 500 m fra sommerhuset, da man ikke kan køre ind, og så gå hen til huset af smalle buede stier over en bro, som buede på midten, hvilket betød et par ture frem og tilbage, før vi endelig nåede vores sommerhus.


Vel ankommet til sommerhuset spiste vi lidt af vores medbragte madpakke (tak fordi jeg lige tænkte på at tømme køleskabet inden vi tog hjemmefra) og gik en kort tur rundt i den lille by. Sammen med sommerhuset hørte en lille eldrevet båd og selvom det kriblede i fingrene for at komme ud på kanalerne, mens det var opholdsvejr, syntes vi at det var bedre at vente til vi havde fået en god nats søvn.
Sommerhuset lå i Vakantiepark Giethoorn og er en samling af ens små moderne sommerhuse. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com