tirsdag den 4. april 2017

Ingen ko på isen - fra træls til trivsel

- Billetterne var sponsoreret af tikko.dk, meninger og holdninger er helt mine egne.
Som småbørns mor har jeg haft rigtig svært ved at komme ud og huske mig selv midt i al hverdagstravlheden. Derfor blev jeg glad da tikko.dk inviterede til foredrag med Chris MacDonald. 

Ikke nok med jeg havde en god undskyldning for at komme lidt ud sammen med nogen af de andre søde Odense bloggere, jeg fik også mulighed for at få en fed oplevelse, som gav stof til eftertanke. 

Som de fleste andre forbandt jeg Chris MacDonald med motion og sundhed. Det er to emner, som fylder meget herhjemme, det kan du læse meget mere om i mit indlæg her: klik klik. Foredraget kom dog langt fra til at handle om de emner og så alligevel lidt. 

Ingen ko på isen - fra træls til trivsel er et foredrag, som med en god portion selvironi handler om hvilke betingelser der skal være til stede, for at vi som mennesker trives. Chris formår at give en øjenåbner for, hvordan vi med vores travle hverdag glemmer os selv og de punkter som ikke er til forhandling, hvis vi skal have en sund trivsel og fungere som mennesker. 

Selv kunne jeg le lidt ad de fælder jeg falder i, mens Chris forsøgte at få os til at se hvor vigtigt det er at have fokus på, hvordan vi udnytter de ressourcer mennesket har, samtidig med at det faktisk skræmte mig, hvor meget vi presser os selv og vores omgivelser. 

I en tid hvor tiden er en knap ressource, er det med at huske sig selv midt i det hele. Der er bare nogen betingelser, der skal være opfyldt for at vi trives og vi kan slippe for den der ko på isen. 

Ud over Chris MacDonald har tikko.dk en masse andre spændende foredrag på programmet og jeg har allerede udset mig et par stykker, som jeg gerne vil bruge min tid på. Jeg har ikke tidligere prioriteret foredrag, men det må der kunne laves om på. At få input fra en anden vinkel kan kun være sundt, ligemeget om man kommer for at blive oplyst eller blot for underholdningen. 

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com