tirsdag den 17. januar 2017

Lysaften i Odense Zoo

Vi bor ca. 4 km fra Odense Zoo og derfor har vi selvfølgelig også årskort dertil. Børnene elsker det og vi er ofte kun afsted en enkelt time eller to, for lige at sige hej til dyrene.

I fredags var det dog ikke kun dyrene som trak os til, men Odense Zoo havde arrangeret lysaften, hvor de havde sørget for at lave den fineste lys opsætning med alverdens farver. 

Børnene synes at det var hyggeligt at gå og sige godnat til alle dyrene og vi nød det flotte lys. Det giver en helt speciel stemning at gå rundt i mørket, mens lyset skaber skygger og stilheden og aftenroen har sænket sig over zoologiskhave og dyrene. 

Skulle du selv have lyst til at se det fine lys og opleve zoo ved aftentid kan du nå det endnu. De holder åbent fredag og lørdag i januar fra 17-20 og igen i vinterferien. 


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com