søndag den 4. december 2016

Samsung højtaler Wireless Audio R3 - Buzzador

Som buzzador har jeg de sidste 2 uger fået lov at teste lyden i Samsungs R3 højtaler, som er en del af Samsungs Wireless Audio 360.Jeg er ikke den stærkeste indenfor al det der elektronik, men det er selvfølgelig noget som manden i huset har en holdning til og vi har i forvejen en del Samsung produkter, da det er det fortrukne mærke.

Først og fremmest var vi lidt spændte på om den kunne tale sammen med vores fjernsyn, da alle nyere Samsung produkter kan forbindes via Bluetooth, WiFi og TV SoundConnect. Desværre var fjernsynet lige en model for gammel. Manden så straks muligheden for at få et nyt fjernsyn, men det må være noget der kommer på ønskelisten.

Den højtaler vi tidligere har brugt via Bluetooth, har vi været nødt til at tage med os, når vi har bevæget os rundt i rummet. Ikke særlig praktisk og lyden har ikke været den samme i forhold til vinklen på højtaleren.

Vi havde derfor store forventninger til højtalerens cylinderform, som skulle give afbalanceret lyd i alle retninger, så man får den samme lydoplevelse uanset hvor i rummet man befinder sig.

Det har for os været en kæmpe fordel, da vi bor i åbent plan og dermed har et stort rum med køkken, stue og gang. Her har vi kæmpet med lydforholdene når alle var i samme rum, men ikke kunne høre det samme. Det havde vi ingen problemer med med Samsungs højtaler og det har været en fornøjelse for hele familien, når den har været i brug.Med Samsungs Multiroom app, gør Samsung det nemt at tilføje flere højtalere til samme afspiller og derfor, er man sikker på at alle højtalere afspiller det samme. Med appen kan man også ændre hver enkelt højtalers navn, lydinstillinger eller sågar sætte en sleeptimer på. Meget praktisk hvis man vil høre lidt musik inden sengetid.

Højtaleren taler sammen med vores telefoner og tablets, så det har været nemt at finde lige den musik vi gerne ville høre uanset om det var for børnene eller vores fornøjelse.

Højtalerens design har gjort at den blendede ind i hjemmet og var pæn at se på, hvilket især har været vigtigt for os, da den kan ses fra alle vinkler i vores åbne plan.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com