torsdag den 22. december 2016

Lyshuse i hamaperler

Et af mine projekter til årets kreative adventleg på instagram var et lille lyshus i hamaperler. Heri har jeg sat et lille fyrfadslys med batteri, så perlerne ikke får varme. Lysene giver et hyggeligt lys og blev givet i den sidste pakke, så de kan nydes efter jul også.

Det tog mig et par forsøg at lave husene, så derfor blev de ikke helt ens. Det var lige med at finde ud af hvordan jeg fik dem samlet, og hvilket design jeg gerne ville have. 

Jeg har lavet en skabelon på det ene af husene og så kan du selv vælge hvordan vinduer og døre skal passes ind. 
Når siderne er strøget og kølet af, starter du med at samle væggene og derefter sættes taget på med lim, så hele huset kan løftes over et fyrfadslys med batteri. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com