lørdag den 15. oktober 2016

Årets Halloween græskar

Selvom vi sidste år sprang græskar udskæringen over, da vi desværre ikke nåede det, har vi igen i år været igang. I år er græskarret hjemmedyrket. Det var egentlig et forsøg, som jeg ikke troede var blevet til noget, før datteren glad jublede: "Se den store gule bold, der gemmer sig bag hindbærrene". Jeg havde vist ikke helt styr på hvor meget sådan en græskarplante breder sig.

Amilia har derfor glædet sig rigtig meget til vi skulle plukke græskarret og lave halloween græskar ud af det.

Ligesom forrige år havde jeg fundet lidt udstikkere og gummihammeren frem. Egentlig var det så Zander på 2 år kunne være med, men det endte med at han sov en god lang middagslur, så det blev til ren mor datter hygge.

Udskæresættet har vi købet hos Kitchen4kids og kan findes lige her: klik klik


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com