søndag den 27. oktober 2013

Vil du med en tur i skoven..?!

- eller nok nærmere søen / skoven.

Som de fleste af jer nok ved, er vi tilflyttere til Fyn og derfor langt fra bekendt med alle de skønne sider øen byder på. Vi bliver dog langsomt klogere og et af de steder, som vi er utroligt betagede af er Langesø.

Vi har indtil nu kun været rundt om søen, hvor man går henholdsvis helt nede ved søen, men også godt gemt mellem træerne. Jeg ved dog der er en et større skovområde, hvis man går dybere ind, men med en klapvogn, har vi ikke lige turdet springe ud i det endnu.

Idag nåede vi et smut rundt om søen inden regnen ankom til Fyn. Så vi har rigtigt nydt efteråret. Amilia synes det var helt fantastisk at pille i bladene og stikke af fra os, så der var gang i den. Ingen tvivl om at hun nød det i stor stil.

Skulle du sidde derude og have gode råd til andre steder, som en 1-årig vil elske, så skriv endelig.

Har du været ude eller er du en af dem der har været fanget i regnen?
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com