fredag den 18. oktober 2013

Must haves - drikkedunk til baby

Amilia har været så heldig at få en drikkedunk fra Arla. Da vi herhjemme droppede tudkoppen og fra start af lærte Amilia at drikke af kop. (en anbefaling vi fik at vores skønne sundhedsplejerske), tænkte vi meget over hvordan vi fik løst problemet med at have vand med til prinsessen, når vi var på tur.

Jeg ville gerne at det var noget hun selv kunne styre og derfor ikke en stor drikkedunk, som vi skulle holde for hende hver gang. Jeg er sikker på at det, at hun kan drikke selv giver en succes oplevelse, som gør at hun drikker mere væske ad gangen. 

Her passede drikkedunken perfekt. Den er ca. 1/3 del af en normal drikkedunk og er derfor ikke for tung, når der er vand i og samtidig er tuden nem at drikke af.


Desværre skete der det, at Amilia tabte sin drikkedunk på gulvet den ene gang vi var ude og handle. Den ramte så uheldigt, at tuden knækkede. Vi har derfor forsøgt at finde en erstatning, men enten er de for store eller også kan hun ikke finde ud af at suge af dem. Derfor var sidste udvej at skrive til Arla og høre om de havde nogen i overskud. Det havde de heldigvis, så nu er ynglingsdunken igen med på tur og Amilia får den væske hun har brug for.
Share:

2 kommentarer:

 1. Super service af Arla der og lækker lille dunk!
  Herhjemme har vi heller aldrig brugt tudkop selvom vi fik en forærende. Elias mestrede at drikke af en kop ret hurtigt og derefter også af en alm. vandflaske. Vi bruger bare de små fra Aquadore, men dem er han først begyndt at kunne drikke af selv kort før han blev 2 år, så den dunk der er skisme en rigtig god løsning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja super service synes jeg :)
   Synes det er rigtig fint at de kan klare sig uden tudkop. Det gør det altså også bare lidt nemmere når man er nogen steder, at de bare kan få en almindelig kop at drikke af. Amilia kan også sagtens drikke af en flaske vand, men hun kan heller ikke styre den selv, så jeg synes denne fine dunk er en god mellemløsning.

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com