søndag den 2. maj 2010

Turtle-kage

Sidste weekend var jeg til rachlette aften med nogle gode veninder, og når man sådan er inviteret ud, skal der da lidt kage til.

Da jeg har ligget syg og har rigtig travlt på arbejde, blev det en kage uden de vilde mousser. Men den blev rigtig god alligevel.

Jeg har hørt mange positive anbefalinger af den kageopskrift, der bliver kaldt "Karina's den lette". Det er en super lækker chokoladekage, som ikke er alt for tung.

Torsdag aften blev manden min så sat igang med at lave MMF (mit køkkenbord er ikke så højt, så det kan godt blive meget tungt i ryggen at ælte). Jeg lavede kage og IMBC imens, så det kørte bare derudaf.

Fredag aften blev den så lagt sammen og pyntet, da vi havde et køkken, der skulle tømmes bagefter. Så er super tilfreds med resultatet, da det helt sikkert har skullet lykkes 100 % for det kørte.

Indhold:
- Kage: Karina's den lette
- Smørcreme: IMBC
- Pynt: MMF
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com