tirsdag den 4. maj 2010

"Nyt" køkken

Vi flyttede ind i vores hus for ca. 2 år siden. Det lider en del under der har været en stor hund, der har fået lov at té sig som det passede den, så der er bidt og revet i mure og skabe osv.


Samtidig har vi haft et køkkenbord, der var alt for lavt til mig, hvilket har resulteret i hold i ryggen.


Det skulle der gøres noget ved. Men da vi ligesom mange andre lider under krisen, havde vi ikke råd til et nyt køkken. Det blev derfor til et brugt køkken, som vi selv var med til at tage ned, hvor det var før, sammen med min stedfar.

Men vores køkken før (billederne er taget lige da vi flyttede ind og inden der blev malet og ordnet):Som du kan se, er der højskabe, hvilket er fint nok, hvis bare man vidste hvad der stod på øverste hylde... hmm... Det + jeg manglede bordplads er endt med vi har fået underskabe, og så har jeg et ekstra bord at stille fra på. Super lækkert! + jeg har fået skuffer. De eneste skuffer, der var i køkkenet før måtte lade livet, da vi satte opvaskemaskinen ind.
Vi er langt fra færdige, men vil da alligevel flashe lidt billeder:Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com