søndag den 2. maj 2010

Københavnertur - La Glace

Lidt fra den gamle blog, skrevet den 5. april 2010:

Manden og jeg er netop vent hjem fra en super hyggelig tur i København. Planen var ren afslapning og hygge, da vi trængte til at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Når man nu er kagenørd, som jeg, er der bare nogle ting jeg MÅTTE se.

I "Det søde liv" på DR1 omtales der en køkkenforretning. Den skulle da derfor findes. Det er den forretning der hedder Kunst og Køkkentøj. Den er ikke lige til at finde i første omgang, men med lidt tålmodighed fandt vi den.

Først blev jeg virkelig skuffet, da jeg nok havde en drøm om at den var noget større, men når man får kigget sig om, finder man bare de bedste redskaber, og der er da helt sikkert et par ting til ønskelisten... Men lidt fik jeg da lov at købe med hjem:


En anden ting jeg heller ikke ville gå glip af, er konditori forretningen La Glace. Den er en oplevelse for sig selv og helt sikkert en drøm i sig selv.

Da jeg er lidt tosset med dåser fik jeg også lov at købe en lille souvenir med hjem:
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com