lørdag den 14. april 2018

Meet-up med Fynske Influencers hos Café Fleuri

Reklame - Jeg var inviteret til at besøge Café Fleuri af Fynske Influencers.

Når man har blogget lige så mange år som jeg, ved man hvor alene man står med de forskellige udfordringer der kan være bag det, at drive en blog. Skriveriet og idéerne er altid kommet mig let og er egentlig også baggrunden for at jeg startede med at blogge. Alle de faglige udfordringer derimod kan det være svært at gennemskue.

Derfor er et meet-up med Fynske Influencers altid en mulighed for at få en faglig snak og en god sparring. Denne gang blev det til et besøg på den lækre Café Fleuri.

Ud over den faglige snak serverede Café Fleuri lidt af deres lækkerier og de imponerer mig gang på gang. Serveringen er smuk og indbydende og lige noget for bloggerbillederne. Jeg havde heldigvis taget mit kamera med, så jeg fik også øvet mig med lidt fine billeder.


Mig i aktion - fotocredit jordforbindelsen.com

Ud over at være en super hyggelig café med en skøn gårdhave og indbydende og velsmagende mad og drikke, kan du købe forskellige lækre produkter til madlavning eller skønne gave idéer. Så trænger du til et roligt øjeblik i en afslappet atmosfære, så er det Café Fleuri du skal kigge forbi. Caféen ligger lidt væk fra selve gågaden, men det tager kun et øjeblik at gå dertil og så får du ellers ro og atmosfære til at lade op på.


Jane og Ulrik byder os velkomne i den skønne gårdhave med lidt varmt at drikke og søde snacks. 


Jeg var endda så heldig at vinde lidt forkælelse fra Compagnie de Provence, som laver lækker naturlig kropspleje helt i Café Fleuri's ånd.

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com