onsdag den 11. april 2018

Avocadopålæg - let og lækker frokost

Avocadopålæg til en let og lækker frokost.

Rugbrød er ikke noget jeg spiser ret tit. Ikke fordi jeg ikke kan lide det, men fordi det som oftest er nemmest at jeg lige snupper en rest eller noget grønt med til min madpakke. Når først jeg har stået og smurt 2 x 3 madpakker til børnene, er fantasien til en lækker frokost til mig selv ikke rigtigt til stede.

Jeg har eksperimenteret lidt med min surdej: Lidt om surdej og har forsøgt mig med lidt rugbrødsbagning. Der er stadig plads til forbedringer og I får mere om det og lidt om en rugsurdej, når jeg har eksperimenteret lidt mere.

Mit hjemmebagte rugbrød og et par avocadoer i køleskabet fik mig dog til at tænke på den avocadopålæg, som jeg lavede til datteren, da hun var bare 7 måneder gammel: Avocadopålæg - smørepålæg til baby Det kan dog sagtens spises af voksne også, men konsistensen var god til hende i den alder.

Det er længe siden jeg har lavet en portion, så det måtte på mit brød sammen med et lækkert øko æg direkte fra hønen, som min veninde kiggede forbi med sidste weekend.


Det blev til en dejlig let og lækker frokost her i forårssolen, som bare skulle med i udestuen og nydes.

Avocadopålæg: 

1 avocado
½ æble
1 dl naturel yoghurt

Skær avocadoen over og tag stenen ud. Skrab kødet ud og kom det i en skål, hvor du moser det.

Skræl æblet og skær kernehuset fra og riv det på et rivejern.

Bland æble og yoghurt med avocadoen og server på brød.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com