lørdag den 21. april 2018

Anmeldelse: Vejen til dit hjerte

Denne bog er modtaget til anmeldelse.


Fakta om bogen:
Forfatter: J.P. Monninger
Titel: Vejen til dit hjerte
Oversættelse: Anne Brinch
Udgivelsesdato: 19. april 2018
Forlag: lovebook.dk

Vejen til dit hjerte er J.P. Monningers første bog på dansk.

Fra bogens bagside:
Heather er netop blevet færdig med college og har planlagt sin fremtid ned til mindste detalje. Først skal hun rejse udenlands med et par veninder, og så skal hun starte nyt job og langsomt arbejde sig op ad karrierestigen. 

Men så møder hun Jack - en passioneret eventyrer - i en togvogn i Europa. Han har ingen planer, udover at følge den rute, hans bedstefar har nedfældet i sin dagbog. Det fører ham til smukke, romantiske storbyer som Prag og Paris. 

Heather dropper sin egen nøje tilrettelagte rejse og følger med ham, og de forelsker sig i hinanden. Det søde rejseliv kan dog ikke vare ved, for Heather har forpligtelser i USA, og hun overtaler derfor Jack til at tage med hende tilbage. Men Jack har en hemmelighed, som kan ændre absolut alt. 

Solen og varmen får mig til at drømme om  fremmede lande, kultur og oplevelser. Blandet med lidt romantik er det opskriften på en god lovebook og jeg havde derfor store forventninger da jeg tog hul på bogen.

Mit humør var til kærlighed og oplevelser og det må jeg sige jeg fik. Bogen er delt i 2 halvdele, hvor den første del foregår mens de rejser Europa rundt. Allerede i kapitel 1 møder Heather Jack, og så starter hendes rejse ned ad kærlighedens rutsjebane.

Det hele starter i toget mod Amsterdam. Heather har forladt sin sikre base hjemme i USA og står nu overfor alt det fremmede og nye, mens hun drages af Jack og det ukendte spændende der følger med.

Vi får en anderledes skildring og oplevelse af de lande og byer de kommer igennem på deres rejse, da det ikke er de traditionelle turistfælder, som Jack får hende med ud at se. Det er en spændende tilgang til det at rejse, som inspirer til at opleve kulturer fra en anden vinkel. Det passer rigtig godt med den impulsive Jack og han får lokket Heather til at åbne op for øjeblikket, mens hun er på sin sidste rejse inden voksenlivet går igang med karriere og lange arbejdsdage. Som Jack siger: "vidste du ikke, at alle er bedragere, og der er ikke rigtigt nogen voksne inde ved siden af?"

Bogens del 2 foregår i USA efter rejsen, og her synes jeg en del af det bliver lidt langtrukkent. Måske fordi vi i første del oplever en masse gennem Heathers øjne, hvor del 2 bliver mere til en hverdags skildring sammen med de udfordringer, som det at komme hjem giver hende. Jeg sad med følelsen af, at jeg ikke helt kunne finde ud af, hvor forfatteren ville føre mig hen med del 2, men det giver selvefølgelig sig selv til sidst.

Bogen er en rigtig lovestory og som alle lovestorys er der både romantik og drama. Så trænger du til lidt sommerromance, så er det den helt rigtige bog.

Jeg giver bogen 4 ud af 5 stjerner. 
Share:

2 kommentarer:

 1. Kan du anbefale mig at læse den bog?

  Jeg er rigtig glad for at læse. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro. Det er en rigtig sommerbog 😊

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com