mandag den 12. marts 2018

Minnie og Mickey Mouse servietholdere - DIY

Til temafesten med Minnie og Mickey Mouse havde jeg valgt en simpel borddækning med fokus på ører og handsker, som er kendetegner for Minnie og Mickey Mouse.

Du kan læse mere om vores valg af temaet lige her: Minnie og Mickey Mouse - temafest

Jeg havde bestilt servietter med hvide prikker til den ene halvdel og helt røde servietter til den anden halvdel og til dem allesammen med sort bestik til. Jeg ville så gerne have de fine handsker med og lavede derfor en serviet ring, hvori serviet og bestik var samlet.

Handskerne kan du nemt lave. Du skal bruge sort og hvidt karton, en kniv og et skæreunderlag og lim.

Først skærer du handskerne ud efter nedenstående skabelon.

De hvide handsker limes ovenpå de sorte og derefter klipper du en sort strimmel i den længde du har brug for og samler den til en ring. Handsken limes derefter ovenpå.


Minnie og Mickey Mouse var temaet til Amilias 4 års fødselsdag og Zanders 2 års fødselsdag. I år genbrugte jeg lidt at pynten, da Amilia havde børnehaven på besøg til hendes 5 års fødselsdag og her blev servietringene kun brugt til servietterne, da vi ikke havde mere sort bestik. Pigerne kunne også allesammen få deres egne ører med hjem.


Vil du se hvordan du laver de fine hårbøljer, kan du se mere her: Minnie og Mickey Mouse ører - DIYInvitationerne har jeg også lavet en lille vejledning til, som du kan finde her: Minnie og Mickey Mouse - invitation


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com