onsdag den 21. marts 2018

Bananbrød - let og lækkert

Let og lækkert bananbrød til de overmodne bananer.

Ender I også med at have overmodne bananer liggende sidst på ugen, fordi børnene jo gerne ville have bananaer, men så var det ikke lige det de gad alligevel. 

Det sker alt for tit herhjemme. Derfor kommer der også tit bananer i mine opskrifter og jeg har endda lavet andre lækre snacks netop til at få brugt de der kedelige bananer, som bare ligger. Se meget mere af det nederst i dette indlæg. 

Denne gang blev det et let og lækkert bananbrød, der måtte en tur i ovnen. Det har ikke et voldsomt stort sukker indhold, så jeg ville godt kunne finde på at komme en skive i børnenes madpakke som en ekstra lille snack. 


Bananbrød: 
3½ banan
2 æg
60 g sukker
20 ml olie
150 mel
1 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
1 tsk vaniljesukker

Skræl og mos bananerne. 

Kom æg, sukker og olie i en skål og pisk det luftigt med en elpisker. 

Tilsæt bananerne og de øvrige ingredienser og rør det hele sammen. 

Kom dejen i en brødform og bag brødet ved 175 grader varmluft i 45-60 minutter. 


Opskriften findes her: Sunde banan hapsere




Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com