tirsdag den 20. februar 2018

En hurtig hapser - Stenalderbrød med tørrede tranebær

Det er ikke ret tit vi spiser stenalderbrød, men jeg kan faktisk rigtig godt lide det og bruger det ofte som en hurtig hapser på vej ud af døren.

For at få lidt sødme i brødet har jeg valgt at tilføje lidt tørrede tranebær. Det synes jeg passer rigtig godt til, når jeg vælger at spise brødet uden pålæg. 


Det er er nemt at lave sådan et brød og jeg fryser gerne ca. halvdelen ned, så jeg er sikker på vi når at få det spist. 

1 brød:

150 g mandler
100 g sesamfrø
100 g hørfrø
100 g solsikkekerner
150 g græskarkerner
1 dl rapsolie
2 tsk læsøsalt eller havsalt
5 æg

Kom det hele i en skål og brug dejkrogene på et piskeris til at sørge for det bliver blandet godt. 

Kom det i en brødform med bagepapir og bag det ved 160 grader i 1 time og 10 minutter. 

Lad det køle ned og skær det i passende størrelser. 
Share:

2 kommentarer:

  1. Det er et lækkert brød og fantastisk når man ikke spiser gluten 😊 jeg bruger dog smeltet smør i stedet for ikke og det gør virkelig underværker for smagen 😉

    SvarSlet
    Svar
    1. Istedet for olien? Det kan være jeg skal prøve det. 😊

      Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com