fredag den 29. december 2017

Snemænd til pynt - kreativ med børn

Selvom vores juleferie herhjemme er ramt af sygdom, fordi jeg bare ikke kan komme ovenpå efter en dum influenza, som nu har fyldt alt for meget de sidste 2½ uge, har vi alligevel husket at hygge lidt. Børnene nyder i hvert fald de lange pauser på sofaen med tegnefilm.

En af de ting som jeg havde lavet krea kasse på, var de her snemænd. Jeg havde et par hvide sokker i skuffen, som jeg aldrig har brugt og vi havde også en hel bunke babysokker, som ingen af børnene kan være i længere. Dem havde jeg puttet i en kasse sammen med grødris, lidt filt, hvidt bomuldsgarn og nogle skumplader.

Da børnene derfor gerne ville nusse med mor og det krævede krea-tid, var det bare at hive kassen frem sammen med lidt lim, en saks, et par øjne og en sort permanent marker. Det var rigtig nemt at gå til og det er ikke sidste gang jeg pakker et projekt sammen, så det er nemt at finde frem.

Begge børn er rigtig glade for deres snemænd og selv om julen er overstået, synes jeg sagtens de kan stå og pynte her over vinteren, hvis da ikke børnene har puttet dem et eller andet sted.Det skal du bruge: 
1 hvid sok
En toiletrulle
Grødris
Hvidt bomuldsgarn
En barnesok ellers kan huen sagtens laves i filt. 
Lidt forskellige farver filt
Lidt skumplader til knapper og næse
En saks
En hurtigtørrende lim
Rulleøjne
Sort permanent markerFyld bunden af sokken med grødris ved hjælp af toiletrullen. Jeg holdt sokken mens datteren hældte risene op.

Når snemanden har den ønskede højde binder du enden sammen med hvidt garn. Bagefter bruger du det hvide garn til at skille hoved og krop ad.

Klip toppen af sokken og lav en hue til snemanden.

Så er det bare at give ham tøj på, så han kan blive fin og færdig.

Vi limede rulleøjne på og tegnede munden med sort permanent marker. Datteren på 5 år tegnede selv munden på, da den skulle ligne en rigtig snemand. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com