tirsdag den 5. december 2017

Pistaciemasse

Sidste år lavede jeg kransekage med pistaciemasse og pistacie is til nytår. Til det havde jeg inden lavet en portion pistaciemasse, som blev lavet ud fra nedenstående opskrift.

Så vil du igang med nytårs forberedelserne, så kan du sagtens starte med at forberede denne lækre masse, så den er klar til lidt lækker is.

Opskriften på isen finder du her, hvor du også finder resten af vores dessert: Lime is og pistacie is i vaffelkurv

200 g marcipan
65 g usaltede afskallede pistacienødder

Blend pistacienødderne til en sammenhængende masse og ælt det godt sammen med marcipanen.

Rul det til en pølse og kom det i en pose, som lægges i køleskabet når det skal bruges.

Tag det ud lidt inden du skal bruge det, da det ellers godt kan være hårdt at arbejde med.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com