torsdag den 28. december 2017

Bloggerhygge i skønne omgivelser

- Indlægget indeholder reklame, men meninger er helt mine egne. 

Jeg har snart blogget i mange år og for mig handler bloggen om at dele noget af alt det som jeg har på hjerte. Det er både når det kommer til mad og kage, børnene, mit elskede Odense, men også hvordan jeg finder plads til mig midt i hverdagen med fuldtidsarbejde, børn og de daglige gøremål. 

Bloggen tager tid at vedligeholde og opdatere og det er selvfølgelig svingende hvor meget jeg når. Det betyder også, at jeg bliver rigtig glad for den feedback I som læsere kommer med. Det er glæden ved at dele der driver mig og den der gør det sjovt at blogge. 

Derudover giver bloggen også oplevelser, som jeg nok ikke ville have fået ellers. Jeg har fået nogen søde blogger kollegaer og jeg får blandt andet set noget af det Odense, som for mig som tilflytter, nok ville have været ukendt land, hvis ikke jeg blev hevet med. 

Derfor blev jeg også rigtig glad, da jeg af Dahl PR modtog en invitation til en hyggelig eftermiddag med mine bloggerkollegaer her i Odense. 

Arrangementet blev afholdt i de skønne lokaler hos Corpus Care Clinic og Odense Fodplejeskole. Et sted jeg aldrig selv havde fundet frem til selv, men gerne deler. De har de skønneste lokaler på Ove Sprogøes Plads (Jernbanegade nr 6) og det emmer af velvære og selvforkælelse, så trænger du til lidt ekstra pleje, så er de et oplagt sted at komme.Bag Corpus Care Clinic står Farida Strandberg med sit hold af behandlere. Jeg har allerede booket en tid til en behandling hos Farida, som du kan læse meget mere om senere.

Vi blev budt velkomne af de søde piger fra Dahl-PR Karen og Betinna samt Farida fra Corpus Care Clinic og Mai der selv havde lidt produkter med.


Bagefter blev vi vist rundt og præsenteret for de produkter de havde valgt at tage med.  Der var masser af skønne ting og jeg fik da tilføjet lidt til ønskesedlen.


De fine hvaler er fra Witt (modtaget 2 som reklame)

Lidt om det der reklame: 
Som du kan se øverst i indlægget, har jeg skrevet at det indeholder reklame og du har sikkert også lagt mærke til at jeg nævner nogle enkelte ting med navn. Det er fordi jeg skal skrive, hvis jeg modtager noget for at skrive indlægget og samtidig skal vi som bloggere beskattes af de ting vi modtager. Så det er ikke lutter gratis gaver, som de fleste fejlagtigt tror. Det betyder at selve eventet ikke er reklame, men de produkter som jeg viser frem har jo en reklameværdi. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com