søndag den 24. december 2017

4. søndag i advent - Lidt til den søde tand

4. søndag i advent falder i år på juleaftensdag og derfor har jeg fundet en gave, som egentlig godt kunne laves mere julet ved at tilføje lidt julekrydderier, men som jeg har holdt helt simpelt, så den kan gemmes til når børnene er puttet og pigerne har brug for lidt sødt i en fart.

Gaven består derfor af ingredienserne til en lækker brownie i kop og selvfølgelig i dertilhørende kop med opskrift.

Skulle du have lyst til at se 1. advents gaven, så kig her: 1. Søndag i advent - gaven som giver varmeAlle mine kreative gaver kan findes her: Kreative gaver .Brownie i kop:
Jeg har været forbi Ikea og finde nogle fine krus til at skrive opskriften på. Det har gjort med en permanentmarker, da min pen til at skrive på glas var for tyk. Derefter har jeg ladet kopperne stå og tørre et døgn. Mine ville ikke tørre, da det ikke er glas maling, så det er vigtigt ikke at røre ved teksten. Til sidst har jeg bagt kopperne i ovnen ved 160 grader i 1½ time. 

Opskriften på brownie står på kopperne, men du får den også her: 
4 spsk mel
4 spsk sukker
2 spsk kakao
1 tsk vaniljesukker
2 spsk olie
2 spsk vand
evt. 2 spsk hakket chokolade

Rør ingredienserne sammen og varm i mikroovnen i 1 - 1½ minut. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com