mandag den 6. november 2017

Karrykylling på spyd med frisk æblesalat

Tit og ofte kommer der kylling på menuen herhjemme og denne gang har jeg forsøgt mig med karry som smagsgiver. Børnene elsker kylling og samtidig bliver maden mere spændende, når der prøves nye smags sammensætninger. Nu hvor efteråret er over os fik jeg lavet en frisk salat med æblestykker til kyllingen.


4 personer
500 g kylling

Marinaden:
1 dl kokosmælk
2 spsk sukker
2 tsk karry
3 dl soyasauce
½ dl olie

Salat:
½ salathoved
4 gulerødder
100 g ærter
1 æble i tern
2 spsk limesaft
1 tsk sukker

Tilbehør: Vi spiste fuldkornsris med nudler til

Start med at skære kyllingen i tern og rør marinaden sammen. Bland kyllingen med marinaden og lad det trække i ½ times tid.

Imens skylles salaten, skæres i strimler og kommes i en skål.

Skræl gulerødderne, riv dem på et rivejern og kom dem i skålen.

Tø ærterne op og skær æblet i tern og tilsæt ligeledes salaten.

Bland limesaft og sukker og fordel det over salaten.

Kom kyllingen på spyd og bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Imens koges ris og linser hver for sig og blandes til sidst sammen.

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com