onsdag den 8. november 2017

Blomkålsbrød

Når nu man kigger i køleskabet og finder et blomkål, der ligger og gemmer sig, skal det selvfølgelig ikke gå til spilde. Derfor fik jeg lavet lidt lækre blomkålsbrød. Hvis de ikke skal spises med det samme er det bare at fryse dem ned og tage op til madpakken eller som tilbehør til en hurtig ret.


Det er en stor portion, da jeg havde et stort blomkål liggende. Du kan sagtens tilpasse opskriften til et mindre blomkålshoved.

Ca 20 brød

800 g blomkål
10 æg
300 g revet mozarella
3 dl havregryn
3 tsk salt
3 tsk rosmarin

Skyl blomkål og hak det i en foodprocessor.

Kom det i en skål og tilsæt æg og revet mozarella.

Kom havregryn i en blender og blend den til mel. Tilsæt i skålen sammen med salt og rosmarin.

Bland det hele godt sammen og kom klatter i en passende størrelse på en bradepande med bagepapir.

Bag ved 200 grader i 15 minutter.



Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com