tirsdag den 17. oktober 2017

Kylling med æbler og spidskål

Efterår og æbler i maden hænger uløseligt sammen hos mig. Jeg elsker den syre og samtidig lidt friske sødme æblerne tilføjer maden. Samtidig er vi ret glade for kylling herhjemme. Det er nemt at tilberede og jeg synes det er sjovt at lege lidt med marinaede og andre lækkerier til at tilføje ny smag.

Denne gang havde jeg en rest spidskål i køleskabet og selvfølgelig æbler på køkkenbordet, så det kom der denne skønne efterårsret ud af.


Opskriften passer fint til 6 personer

1 pk bacon i skriver
700 g kylling
350 g spidskål
½ dl æblecidereddike
4 dl vand og ½ bouillon terning (eller 4 dl færdig kyllingbouillon)
2 spsk flydende honning
200 g ærter
3 æbler

Tilbehør: Ris

Start med at skære bacon ud i tern og svits det i en dyb pande.

Imens skæres kyllingen ud og den svitses med.

Hak spidskålen i mindre strimler og kom den i panden når kyllingen har fået farve. Lad det hele stege i ca. 5 minutter.

Kom æblecidereddike, bouillon (vand og terning), honning og ærter i panden og lad det småkoge i 10 minutter.

Skyl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i mindre stykker. Tilsæt retten og lad dem koge med et par minutter.

Retten serveres med ris til. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com