tirsdag den 24. oktober 2017

Brændte mandler

Jeg vil så gerne servere en god gang brændte mandler, når nu vejret bliver koldere og mørkere, for det er altså lidt ekstra hyggeligt. Desværre er jeg bare ikke særlig god til det og ender altid med at brænde mig og slås med en pande, som er fyldt med karamel.

Alligevel har jeg gjort endnu et forsøg, da jeg gerne ville pynte min æblekage med hakkede brændte mandler og det gik okay. Det blev kun til en enkelt forbrændt finger.Opskriften er jo egentlig ret simpel, men mine fingre kommer på en eller anden måde altid i vejen.

250 g mandler
250 g sukker
3/4 dl vand

Først varmes en pande op. - den skal være meget varm.

Sukker, mandler og vand kommes på panden og sukkeret begynder at koge.

Rør i massen indimellem, så sukkeret bliver godt fordelt og det ikke brænder på.

Sukkerlagen ændrer på et tidspunkt konsistens, hvor den smuldrer og sætter sig fast på mandlerne.

Hæld mandlerne på et stykke bagepapir til afkøling og forsøg at fordel dem lidt ud. Pas på fingrene - jeg brænder mig altid på enten panden eller det smeltede sukker. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com