søndag den 8. oktober 2017

Alice i Eventyrland - temafødselsdag

Da børnene for 2 år siden blev 1 og 3 år havde Amilia en periode, hvor hun rigtig gerne ville se Disneyfilmen Alice i Eventyrland. Hun var meget fascineret af det spændende univers Alice forvilder sig ind i. Der er dog rigtig mange elementer i den film, så når man skal vælge pynt ud til en temafest, er det med at kende begrænsningens kunst.

Jeg forsøgte at tage udgangspunkt i nogle delelementer og få dem i fokus, men alligevel blev det til rigtig mange ting. Vi havde endda lavet en stor hat af en papkasse, som skulle være en del af det, men den kom aldrig frem da først gæsterne dukkede op.

Du kan læse meget mere om festen og hvilket fokus jeg endte med at vælge til oppyntningen lige her: Alice i Eventyrland - temafødselsdag

Der er så mange fede delelementer i filmen og jeg kunne sagtens holde en temafest med Alice i Eventyrland igen, med fokus på helt andre elementer.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com