lørdag den 24. juni 2017

Giethoorn, Holland - Kør-selv ferie - Dag 4

Torsdag stod vi igen op til regnvejr. Amilia havde plaget om legeplads og den der hørte til sommerhusene var ikke meget værd, så vi besluttede at gå på jagt efter en rigtig god legeplads, som børnene kunne krudte af på.

Efter en del søgen på nettet og et stop ved en legeplads, der var lukket til privat arrangement, blev vi af en sød dame guidet til legepladsen Kinderbaerderij wezemlanden, som ligger i byen Zwolle. 

En rigtig dejlig park med dertilhørende legeplads og dyr. Der var legemuligheder for alle aldre og havde vejret været bedre, havde vi nok også kigget nærmere på selve parken, men til legepladsen var der et lille hus at søge læ i under de værste byger og Zander var lykkelig for at kigge på høns, så vi blev ved legepladsen.
Det lille fine hus var et læringshus, hvor der var terrarium og mulighed for lidt undervisning. Jeg kan forestille mig det er et sted de omkringliggende børneinstitutioner bruger af og til og der nok er forskellige former for legestuer.

Tilbage i sommerhuset tog vi på endnu en bådtur. Zander havde sovet i bilen og det var tørvejr. Vi nåede dog ikke ret lang før det begyndte at styrte ned. Her er problemet så at kanalerne er ensrettede, så vi var fanget i båden i regnvejr. Det var bare med at tage den tid det før vi var hele vejen rundt og tilbage ved vores egen kanal til sommerhuset.

Vil du læse mere om ferie, så kig forbi her: 

Find dag 3 her: klik klik

Find dag 2 her: klik klik

Find dag 1 her: klik klik
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com