lørdag den 11. februar 2017

Panna Cotta med syltede rabarber og knuste makroner

Dette indlæg har ligget og gemt sig i mine kladder, men opskriften er nem og smager skønt, så derfor må det lige frem fra gemmerne.

Manden og jeg havde tapas aften i april efter vores Rom tur, og det var derfor med det italienske tema. Desserten blev disse Panna Cotta med syltede rabarber. En skøn dessert, som er nem at lave og du sagtens kan gøre klar i god tid, så det sidste blot skal anrettes lige inde servering.


Opskriften (til 2 personer)

Panna Cotta
250 ml piskefløde
30 g rørsukker
1 spsk vanilje essens eller ½ vaniljestang
2 blade husblas

Syltede rabarber
150 g rabarber (må gerne være fra frost)
1 dl vand
½ dl rørsukker
1 spsk vanilje essens eller ½ vaniljestang

Pynt
Knuste makroner

Panna Cotta

Selve Panna Cottaen skal laves i god tid, da den skal stå på køl minimum 2 timer.

Bland piskefløde, rørsukker og vanilje essens i en gryde og lad den småkoge ved svag varme i 10 minutter.

Imens lægges husblassen i koldt vand i ca. 5 minutter.

Vrid husblassen og pisk den i den varme fløde.

Skyl dine portionsglas og fordel cremen i glassene. (det er nemmere at få panna cottaen ud af glassene, hvis de bliver skyllet først)

Stil glassene på køl i minimum 2 timer

Syltede rabarber

Kom de optøede rabarber i en gryde med vand, rørsukker og vanilje essens.

Lad det koge let i et par minutter og stil det til side, så det kan køle let.

Kom de syltede rabarber over den kolde Panna Cotta og drys med knuste makroner.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com