tirsdag den 20. december 2016

Rødløg og æblekompot til julefrokosten

Spegepølserne er sponsoreret. 

Herhjemme har vi prøvesmagt de nye spegepølser fra 3 stjernet, og i den forbindelse syntes jeg der skulle lidt ekstra pift til en hyggelig familiefrokost. 

Derfor fik jeg hurtigt lavet en rødløg og æblekompot til. Det var nemt og enkelt og gav en dejlig sødme til spegepølsemadderne. 



Spegepølserne smagte skønt og passede perfekt til frokostbordet. Det er rart at man selv kan vælge hvor tykke skiverne skal være, og samtidig kan man vælge sig lige den smag, der passer til en. En nem både at gøre frokosten lidt mere spændende. 


Opskriften på kompotten får du lige her: 

2 rødløg
3 store æbler
50 g rørsukker
½ dl hvidvins eddike, evt. æblecidereddike
½ dl vand
1 cm ingefær
lidt kværnet peber
½ tsk stødt nellike

Pil løgene og skær dem i tynde skiver. 

Skræl æblerne og skær dem i tynde både. 

Kom dem i en gryde med sukker, eddike, vand og krydderier. 

Kog det op og lad det småsimre til løg og æbler er møre og lagen er kogt ind. 

Kom kompotten på glas og opbevar den på køl. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com