søndag den 11. december 2016

Julebag med børn i alderen 1-5 år - Kageklub

Dem der følger mig på instagram både på min overordnede profil @biancasverden og på min madprofil @foodbybianca (jeg har skam også en til krea @diybybianca) har bemærket at jeg har startet en kageklub op. Vi har mødt hinanden en enkelt gang uden børn og blev hurtigt enige om at der i år skulle laves julebag med alle børnene.

Alderen på børnene ligger mellem 1-5 år og der er et barn fra hvert år, hvilket vi var forberedt på kunne give lidt udfordringer, men vi var 3 voksne, så mon ikke det nok skulle gå.

Da jeg er den med det største køkken - vi har åbent køkken ind til vores stue, så man kan stå hele vejen rundt om vores køkkenbord - blev det mig der lagde hus til og det gik rigtig fint.

Min datter og min venindes søn har været vant til at bage julebag sammen, så de fangede hurtigt hvad vi ville og hjalp de mindre børn med stor energi.

Istedet for en masse konflikter fik vi nogen glade og samarbejdsvillige børn, som nemt gik til og fra opgaven med den interesse alderen tillader.Jeg kan anbefale at tage børnene med i køkkenet og find gerne en opskrift hvor de kan bruge masser af udstikkere og selv kan bestemme. På den måde føler de at det er deres julebag og det er med stor stolthed at de bagefter viser frem og smager.

Synes du det er svært at komme igang med at få børnene med i køkkenet, kan du her på bloggen finde gode råd -klik klik, men ellers kan jeg anbefale at kigge forbi Kitchen4kids - her finder du masser af udstyr i børnehøjde, men også lister med gode råd fordelt på børenes alder. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com