søndag den 14. august 2016

Hama bogstavklodser

Denne weekend har været en weekend hvor Storesøster og jeg har hygget os med lidt kreative sysler. Jeg tror hun bliver lidt inspireret af, at jeg er i fuld gang med pynten til dette års temafødselsdag for hende og lillebror. Meget mere om det i et senere indlæg.

Der er derfor blevet klippe klistret og idag var det så perlerne hun gerne ville have frem. Jeg var straks klar på, at nu skulle vi da lave perleplader, men det mistede hun hurtigt interessen for. Så mens hun fik lavet sig et fint perlearmbånd gik jeg igang med at forsøge mig med et mønster til bogstavklodser. Idéen til bogstavklodser kommer fordi begge børn har navne, der er stavet på en speciel måde. Det er derfor ikke lige til at få de der navne ting, som børn så gerne vil have. Tro mig, jeg har selv været den der har manglet sit navn på alle tingene, da jeg var barn, så jeg kender alt til det. 

Efter at have fundet frem til den rigtige kombination, har jeg hentet programmet Easybeadpatterns og fået lavet en skabelon for begge børnenes forbogstaver. Så må jeg se hvornår resten bliver lavet. 

Skabelonerne til A og Z får I her, så kommer resten efterhånden, som jeg får dem produceret. 

Er du på instagram, har jeg samlet en del af mine kreative påfund under @homebybianca_diy. Tag mig meget gerne, hvis du finder inspiration i nogle af mine ting. 

Vejledning: 
Der skal laves 2 af hver side. 
Når pladerne er strøget og ligges de i pres, da de ellers gerne vil bue opad. 
Herefter skal de samles: De to øverste er til at lave siderne rundt og den nederste er til top og bund. 


Share:

1 kommentar:

  1. Hej
    Hvor mange perler går der på en enkelt klods :) ?
    Venlig hilsen
    Anne

    SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com