fredag den 6. maj 2016

Riceteria Salon - Foredrag med Indehaver og Kagekone Marianne Stagetorn Kolos fra Conditori La Glace

Nu laver jeg ikke så mange kager, som jeg tidligere har gjort, da tiden desværre ikke er til det. Det betyder dog ikke at min søde tand er blevet mindre. Jeg elsker en fin og enkel kage lige så meget som en stor og pyntet. Det vigtigste er i sidste ende smagen.

Derfor måtte jeg simpelthen afsted, da Riceteria holdt Salon med foredrag af Indehaver og Kagekone Marianne Stagetorn Kolos fra Conditori La Glace i tirsdags. Det var samtidig nærliggende at invitere min kageveninde gennem 7½ år med.

Riceteria har jeg kun besøgt et par gange, da jeg ikke ret tit har tiden til at spise inde i byen. Rice produkterne kender jeg dog og elsker de glade farver, mens manden gerne ønsker det lidt mere afdæmpet.

Riceteria har lavet konceptet med deres Salon, som i starten af hver måned sætter fokus på et interessant oplæg, hvor der serveres et lækkert måltid mad og gøres plads til at netværke med andre kvinder, der er kommet netop for at høre om samme interessante emne, som en selv.


Nu var det første gang jeg var afsted, men jeg er allerede vild med konceptet. Ikke mindst fordi det denne gang handlede om en af mine store laster - kage. Samtidig har jeg tidligere besøgt La Glace og det er bestemt et besøg værd.


Først fik vi serveret grydestegt kylling med flødsauce, rabarberkompot, syltede agurker og salat. Det var virkelig et lækkert måltid, som man samtidig får lov at vælge et stk drikkevare til. For det og foredraget koster det 250 kr., så der mangler ingenting.


Bagefter havde Marianne fra La Glace taget lidt lækre kager med fra konditoriet, som giver et godt indtryk af hvad La Glace havde at byde på. Hun startede derfor sit foredrag med at præsentere hver enkelt kage, for derefter at lade os nyde kagerne under resten af foredraget.

Kagerne var følgende:
Vandbakkelse med karamel og fyldt med nougat og flødeskum.
Et stykke HC Hat - Karamelmousse med citronkaramelganache på chokoladebisquitbunde
Radiomakron
Marianne småkage

Foredraget handlede om Mariannes vej til La Glace og til hvordan hun har formået at holde La Glace traditionerne ved lige. Det er primært lykkes hende ved selv at være en stor del at konditoriet og hun er ofte at finde dernede, hvor hun betjener alle de kageglade kunder.

Det var en meget inspirerende og underholdende aften og jeg skal helt bestemt med en anden gang, når Riceteria byder på Salon med et emne for mig.

Er du til Rice produkter og lækre råvarer, kan jeg også anbefale at kigge forbi til lidt lækker mad og hyggelig stemning når caféen ellers holder åbent.Share:

2 kommentarer:

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com